APA ITU POPSOCKET , FUNGSI SERTA KEGUNAANNYA

Gambar diatas bukannya meja tapi ia adalah POPSOCKET yang anda cari

Tak dapat disangkal,masih ramai yang tak tahu apa itu popsocket.Bila aku pasang popsocket kat belakang phone aku ,ramai yang tertanya-tanya.

'wei,apa benda kat belakang phone kau tu?' ,

Jadi kenalah aku terangkan kat korang semua agar korang semua tahu kewujudan popsocket lam dunia ni dan of course popsocket ni ditampal di belakang smartphone anda.Korang mungkin nampak popsocket besar namun ianya boleh dibuka dan ditutup


Bukan tu je tapi ramai artis-artis diluar negara yang menggunakan popsocket.Oleh sebab itu,so i got mine here:


Yang aku punya biasa-biasa je,takde lah lawa sangat and ada corak bagai.Popsocket ini bukan saja-saja je untuk letak kat phone sebagai hiasan bak kata pepatah,diam-diam ubi berisi .Malah,ia mempunyai banyak fungsi tersendiri untuk memudahkan pengguna smartphone.Antaranya:


Haa,banyakkan fungsi dia,bukan tu je,kalau korang kenal dan guna apps musical.ly .Ramai antara muser (pengguna-pengguna musical.ly) tersebut yang guna popsocket untuk buat musical.ly sebab lagi senang nak grip supaya phone tak jatuh dari tangan anda


Dari segi harga,korang mungkin nampak benda ni mahal.Ya, yang betul-betul ori memang mahal tapi
korang boleh dapatkan serendah RM3 je online.Korang survey lah mana-mana,kebanyakkan harga basic kat lazada RM15 gitue kalau korang berminat.Aku punya harga RM1.87 inc.gst sebab tu nampak ala kadar je.


APA ITU POPSOCKET , FUNGSI SERTA KEGUNAANNYA APA ITU POPSOCKET , FUNGSI SERTA KEGUNAANNYA Reviewed by Amar Razali on September 08, 2017 Rating: 5

1 comment:

  1. Popsocket banyak kegunaannya rupanya, baru CCL tahu . Terima kasih kongsi entri

    ReplyDelete

Powered by Blogger.